Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок сумнівається, що ідею Тимошенко можна втілити

Субота, 24 грудня 2011, 12:55

Лiдер ВО "Свобода" Олег Тягнибок сумнiвається в реалiстичностi створення єдиного партiйного списку опозицiйних сил на основi нейтральної партії.

Про це він сказав на брифiнгу в рамках другого етапу XXIII з'їзду партiї, який триває у суботу в Києвi, передає Інтерфакс-Україна.

"Я не знаю, чи реально взагалi на сьогоднiшнiй день говорити про створення єдиного списку на базi єдиної нейтральної партiї, але цi питання ми, звичайно, будемо обговорювати на засiданнi Комiтету опору диктатурi", - зазначив політик.

Тягнибок наголосив, що ВО "Свобода" готова брати участь в ухваленнi "найбiльш реалiстичного рiшення щодо можливого варiанту перемоги над режимом Януковича на майбутнiх парламентських виборах".

Вiн зазначив, що в Комiтетi опору диктатурi створенi робочi групи, якi працюють над питанням про висунення єдиних кандидатiв на майбутнiх парламентських виборах 2012 року.

Водночас Тягнибок зазначив, що головним є визначення iдеологiчних основ майбутньої парламентської бiльшостi та перелiку першочергових спiльних дiй у майбутньому парламентi.

При цьому лiдер "Свободи" наголосив, що очолювана ним партiя "цiлком може отримати 50 мандатiв" у Верховнiй Радi майбутнього скликання.

Тягнибок також зазначив важливiсть напрацювання стратегiї захисту результатiв наступних виборiв.

Як повiдомлялося, у вiвторок захисник екс-прем'єра Юлiї Тимошенко Сергiй Власенко оприлюднив вiдкритий лист лiдера "Батькiвщини", в якому вона виступила з ініціативою створення єдиного списку опозиційних сил на виборах 2012 року на основі нейтральної партії.

Заклик Тимошенко вже підтримало керiвництво Народного Руху України i "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування