Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков уже думає, як прийняти вболівальників

Вівторок, 27 грудня 2011, 13:42

В Україні вже починається практична робота з відпрацьовування моделі прийому вболівальників і гостей чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми зараз дивимося заявки. Припустимо, 11 червня - матч у Донецьку (між збірними Англії і Франції). 25 тисяч англійських фанів, 11 тисяч французьких. Нам же уже видно, де продані квитки. 36 тис. в один момент, в одному місті. І ми починаємо вже практичну модель відпрацьовувати: приліт-виліт, розміщення і т.д.", - сказав він журналістам у вівторок у Києві.

"Я думаю, жодне місто в Європі 36 тисяч осіб в один день не поселить, навіть більш розвинені, Лондон і Париж у тому числі", - підкреслив він.

Як повідомлялося, в Україні очікують, що близько 1 млн. футбольних вболівальників відвідають країну під час чемпіонату.

"Ми розуміємо, що голландці до нас приїдуть на усьому, що рухається: і автомобілями, і потягами, і літаками. Англійці до нас прилетять, ми очікуємо одночасно можливо близько 75 тисяч англійських вболівальників, десь до 20 тисяч французів, 30 тисяч голландців, 10 тисяч датчан і велика кількість німців - десь близько 35-40 тисяч. Це попередні цифри, але вже сьогодні зрозуміло, що гостей у нас буде дуже багато", - розповів директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування