У Азарова клянуться, що дали вчителям гроші

Четвер, 29 грудня 2011, 16:55

Місцеві бюджети повністю отримали кошти на виплату заробітної плати вчителям, заявляють у Кабміні.

У прес-службі уряду назвали недостовірною інформацію джерел "Економічної правди" про невиплату заробітної плати працівникам освіти.

За даними прес-служби, протягом жовтня-грудня 2011 року Міністерством фінансів "було вжито заходів для забезпечення коштами місцевих бюджетів на оплату праці працівників бюджетних установ".

Зокрема, збільшено обсяг додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів на 1 721,8 млн. грн., стверджують у Кабміні.

"Відтак, станом на 29 грудня 2011 року за інформацією головних фінансових управлінь обласних державних адміністрацій, місцеві бюджети в повному обсязі забезпечені коштами та здійснюють виплату заробітної плати працівникам соціально-культурної сфери, в тому числі - закладів освіти, своєчасно у встановлені законодавством терміни", - йдеться у повідомленні.

У Кабміні наголосили, що дане питання перебуває на особистому контролі прем’єра Миколи Азарова.

У разі порушень виплат заробітної плати в установлені законодавством терміни у Кабміні радять негайно звертатися на телефон урядової "гарячої лінії" за номером 0-800-507-309 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні).

"Нагадуємо, що у вихідні та святкові дні члени уряду працюватимуть згідно з затвердженим графіком чергувань і зможуть оперативно вжити заходів для усунення порушень", - сказано у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування