У Азарова запевняють, що в "регіонах" прем'єра ніхто не лаяв

Четвер, 12 січня 2012, 18:29

У Кабінеті Міністрів назвали брехнею інформацію про те, що депутати від Партії регіонів звинуватили прем’єра Миколу Азарова в саботажі реформ.

Про це заявили в Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів.

"11 січня відбулась не якась "зустріч", а спільне засідання політради Партії регіонів з радою фракції партії у Верховній Раді. В засіданні взяв участь глава Партії регіонів Микола Азаров", - зазначили в прес-службі.

У Кабміні уточнили, що засідання було присвячене підбиттю підсумків роботи партійних організацій, фракції Партії регіонів та уряду у 2011 році, а також визначенню завдань на 2012 рік.

"Треба зазначити, що такі робочі засідання відбуваються регулярно і мають величезне значення для координації політики уряду і діяльності правлячої партії та її парламентського представництва", - запевнили в уряді.

В прес-службі також заявили, що "саме завдяки спільній роботі, принциповій єдності позицій парламентської більшості, уряду і президента ось уже другий рік поспіль в країні послідовно реалізується антикризова політика і здійснюються системні реформи".

"Це дозволило Україні подолати безпрецедентну економічну кризу, параліч влади і деградацію державного управління, залишені попередниками. Саме унікальна за 20 років незалежності України єдність влади дозволила проводити давно необхідні, неминучі перетворення в податковій, освітній, медичній, адміністративній, пенсійній сферах", - заявили в департаменті.

В Кабміні запевняють, що "саме на цьому акцентував увагу в своєму виступі глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов".

В уряді уточнили, що "на вчорашньому засіданні народні депутати критикували те, що було ліквідовано такий ефективний робочий інструмент, як урядові комітети, які значно підвищували якість урядових законопроектів, висловлювали претензії і до уряду, і до самих себе за недостатність консультацій з громадськістю і роз’яснювальної роботи".

"В цілому ж спільну роботу в минулому році було оцінено на "добре". І жодних "підвищених тонів" під час засідання не було чути", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, раніше джерела "Української правди" повідомили, що зустріч Азарова з фракцією Партії регіонів супроводжувалася скандалом - главу уряду звинуватили в саботажі реформ.

Зокрема, за даними джерел, несподівано критику на адресу уряду дозволив собі голова фракції Олександр Єфремов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування