Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк: влада нестиме кримінальну відповідальність, а Росія все покладе на місце

Неділя, 15 січня 2012, 20:02

Українська влада буде нести кримінальну відповідальність за свої дії після зміни влади.

Про це заявив лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк в інтерв’ю 5 каналу, показаному в неділю.

"Ми прийдемо до влади. Все, що ви зробили, всьому цьому буде дана оцінка. Українська влада буде відповідати і політично, і кримінально, адже Тимошенко відповідає кримінально", - сказав політик.

Він зазначив, що парламент прийняв закон про пенсійну реформу, а також про продовження перебування Чорноморського флоту РФ у Севастополі.

"І цей парламент, вони сподіваються, прийме рішення про ратифікацію угоди з росіянами про те, що українська труба буде начебто 50/50 з росіянами, а це фактично буде 100% передача Російській Федерації", - додав Яценюк.

"Якщо мова буде йти проте, що у нас відбирають наш національний капітал і національний актив, новий парламент все поверне на місце. Де взяли, там самі віднесете і покладете на те саме місце", - прокоментував він можливі угоди з Росією.

За словами Яценюка, опозиція повинна "чітко задекларувати, яка буде форма майбутньої коаліції, що ця майбутня коаліція демократичних сил прийме конкретно по пунктам, і чи буде вона боротися за уряд".

Він висловив переконання, що опозиція має отримати у наступному парламенті більшість, "яка не дасть більше Януковичу призначати прем’єрами Азарова і всіх інших, більшість, яка здатна протиставитись Януковичу, сказати: "Так склалося, що ви зараз перебуваєте на посаді президента, але ми не віддаємо вам уряд".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування