Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров запропонував Латвії українську електроенергію

П'ятниця, 10 лютого 2012, 14:32

Україна запропонувала Латвійській Республіці експорт електроенергії.

Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, виступаючи перед студентами Латвійського університету, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

"Ми запропонували уряду Латвії експорт української електроенергії, ми запропонували їм, що ми могли б поставляти близько 500 МВт", - сказав він.

При цьому Азаров підкреслив, що ця потужність складає близько половини потужності одного українського енергоблоку.

Прем’єр також зазначив, що Україна готова експортувати електроенергію і в інші європейські країни.

Крім того, під час візиту Азарова до Риги у присутності його та прем’єра Латвії Валдіса Домбровського було підписано "Програму економічного співробітництва між Україною і Латвійською Республікою на 2012-2013 роки".

Також у Ризі було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України та Латвійським агентством інвестицій і розвитку.

А голова Держагентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко та заступник держсекретаря Міністерства освіти і науки Латвії Лаума Сіка підписали Програму співпраці в галузі науки і технологій між Державним агентством з питань науки, інновацій та інформатизації України та Міністерством освіти і науки Латвії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування