Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров: якби наш санлікар заговорив про Путіна, вилетів би з роботи

Субота, 11 лютого 2012, 11:29

Прем'єр Микола Азаров обурений висловлюваннями керівника Росспоживнагляду, головного санлікаря РФ Геннадія Онищенка на свою адресу.

Про це він сказав на початку зустрічі з членами клубу головних редакторів ЗМІ країн СНД, Балтії та Грузії в суботу, звертаючись до представників російських ЗМІ, передає Інтерфакс-Україна.

"Ваш санітарний лікар дозволяє собі на адресу прем'єр-міністра висловлюватися. Це хіба нормальні обставини? У нас хіба б дозволив головний санітарний лікар України щось говорити на адресу прем'єр-міністра Росії? Він би завтра вилетів з роботи. Це не його рівень" , - сказав Азаров.

Глава українського уряду підкреслив, що "головний санітарний лікар має відповідати за санітарну ситуацію в країні, а не втручатися в політичні відносини між країнами".

Як повідомлялося, в п'ятницю Онищенко заявив, що він вирішив призупинити виконання домовленостей з приводу вирішення української "сирної проблеми", які були досягнуті в четвер на його переговорах з главою міністерства аграрної політики України Миколою Присяжнюком, у зв'язку із заявами з "сирної проблеми" Азарова і глави українського МЗС Костянтина Грищенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування