До приїзду Януковича у Дніпропетровську косять траву

Вівторок, 21 лютого 2012, 18:06

Готуючись до приїзду президента Віктора Януковича, міські комунальні служби проводять нетипові для зими заходи з благоустрою.

Як повідомляють "Дніпропетровськ. Коментарі", з повідомлень очевидців, на Набережній Заводській навпроти "Льодової арени" комунальники косами скошують торішню траву, яка визирає з-під снігу.

Також, на тій же Набережній Заводській, незважаючи на снігопад і ожеледь, комунальні служби латають дорогу, видуваючи з ям воду і засипаючи їх сумішшю щебеню та бітуму, яку утрамбовують мінікатком.

Видання зазначає, що, згідно з правилами проїзду охоронюваної особи, зокрема, президента, ямковість на дорогах повинна бути ліквідована.

Як відомо, в плані візиту Януковича з нагоди святкування 80-річчя Дніпропетровської області, передбачається відкриття нової "Льодової арени".

Крім того, управління ДАІ у Дніпропетровській області просить водіїв дотримуватись правил дорожнього руху 24 лютого під час святкових заходів.

"Для участі у вказаних заходах очікується прибуття перших осіб держави та інших офіційних делегацій", - цитує автоінспекцію УНІАН.

"Державтоінспекція нагадує учасникам дорожнього руху, що при наближенні транспортного засобу з включеною звуковою і світловою сигналізацією водії усіх транспортних засобів, незалежно від напряму їх руху, на виконання пункту 3.2 Правил дорожнього руху, зобов’язані поступитися дорогою і забезпечити безперешкодний проїзд для цього автомобіля і супроводжуваної ним колони транспортних засобів", - наголошується у повідомленні прес-служби.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування