Азаров найняв американських лобістів, щоб домовитися з МВФ

Середа, 14 березня 2012, 10:23

Уряд звернувся до американської лобістської та консалтингової компанії APCO, щоб отримати черговий транш від Міжнародного валютного фонду.

Відповідний лист за підписом програмного менеджера цієї аналітичної установи у Вашингтоні Брента Крейна, є у розпорядженні "Української правди".

Листа адресовано членам Міжнародної спілки радників (IAC) та дивізіону Глобальної політичної стратегії (GPS) при APCO, куди входять відставні чиновники і топ-менеджери з різних країн.

Тема листа позначена як "терміновий запит від уряду України".

"Ми отримали прохання уряду України спробувати знайти спосіб просунутися вперед у розблокуванні тупику, в який зайшли відносини України з МВФ щодо отримання подальших траншів з $15 мільярдної допомоги МВФ", - сказано у ньому.

"Ми шукаємо людей з сильними зв'язками серед відповідних посадовців МВФ, які могли би поцікавитися серед співробітників МВФ, чи існує можливість для творчості в цьому питанні, щоб уникнути підвищення цін на газ", - зазначено у листі.

"Ми хотіли б отримати цю інформацію і обговорити її з урядом України, і спробувати навести мости між МВФ і Україною з метою вийти з глухого кута, яким був позначений останній рік. Якщо у вас є відповідні відносини і ви зацікавлені в допомозі, будь ласка, дайте мені знати. Джонатан Вінер в нашому офісі у Вашингтоні веде цей проект і може вам зателефонувати", - просять лобісти.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування