Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дніпропетровський "мажор", що переїхав трьох жінок, ховається на лікарняному

Середа, 14 березня 2012, 15:53

Син екс-прокурора Жовтневого району Дніпропетровська Дмитро Рудь, що на смерть збив джипом трьох жінок у 2010 році, в черговий раз не з'явився на засідання суду, пославшись на хворобу.

У середу колегія апеляційного суду вдруге за останні два тижні перенесла слухання справи, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами адвоката підсудного, Рудь продовжує перебувати на амбулаторному лікуванні, на доказ чого надав лікарняний лист і амбулаторну карту хворого.

Однак в ході дослідження наданих документів суд не зміг відразу встановити медичний заклад, в якому спостерігається підсудний. Пізніше було встановлено, що лікарняний лист виписаний медустановою Новомосковська (Дніпропетровська область), куди суд має намір направити запит про пацієнта і стан його здоров'я.

Представники прокуратури заявили, що продовжувати розгляд справи без підсудного не можна.

Судове засідання перенесено на 21 березня, проте у зв'язку із заявою сторони захисту про те, що в цей час адвокат може перебувати у відпустці, суд на цей випадок "зарезервував" ще один день засідання - 3 квітня.

Як відомо, апеляційний суд Запорізької області з 15 лютого розглядає апеляцію у справі Рудя, який у жовтні 2010 року збив джипом трьох жінок, які переходили у встановленому місці проїжджу частину, після чого втік з місця ДТП.

У його відношенні порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху, яке призвело до загибелі кількох осіб).

У червні 2011 року Хортицький районний суд звільнив Рудя з-під варти під заставу в 17 тисяч гривень. Прокуратура Запорізької області звернулася до апеляційного суду регіону з позовом про посилення йому вироку до 7 років позбавлення волі.

На засідання регіонального апеляційного суду 29 лютого Рудь не з'явився. Його адвокат заявив, що "підзахисний захворів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування