Єфремов обіцяє дві декларації замість однієї

Вівторок, 20 березня 2012, 12:37

У Партії регіонів обіцяють наступного року заповнювати дві декларації замість однієї.

Таку обіцянку озвучив на брифінгу у вівторок лідер фракції ПР Олександр Єфремов, коментуючи рішення Конституційного суду.

"Ми заповнили одну декларацію, а мали заповнити дві. Одна декларація для держслужбовців мала бути заповнена до 31 березня, а та, яку треба було підготувати на 1 травня, тепер згідно з трактуванням КС буде заповнюватися за підсумками поточного року у наступному році, оскільки люди півроку не вели облік своїх доходів і видатків", - сказав Єфремов.

Він також додав, що згідно з трактуванням КС, люди, які підпадають під закон боротьби з корупцією не мають права входити до керівних органів акціонерних товариств, підприємств та установ.

"Але якщо у нього ті акції є, він може передати ці акції в управління іншим особам і нічого нового тут немає", - додав нардеп.

Єфремов ухилився від відповіді на запитання чи не створить це конфлікту інтересів, оскільки акціонер все-одно залишається власником акцій і впливає на діяльність підприємства не залежно від того чи передав він комусь їх в управління.

"Так, саме тому і було подання до КС, але я ще не бачив дві декларації замість однієї чи самого документу, і далі ми з'ясовуватимемо, які саме трактування у ньому наведенні. Поки що я користуюся лише інформацією від юридичного управління", - додав Єфремов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування