Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лавринович книжок Януковича не читав – не та сфера

Середа, 18 квітня 2012, 14:49

Міністр юстиції Олександр Лавринович не читав книжок, написаних президентом Віктором Януковичем.

Про це він заявив журналістам, відповідаючи на запитання, чи має й чи читав він книжки, написані Януковичем, повідомляє УНІАН.

"Я читаю переважно ділову літературу. А те, що стосується мемуарів і наукових досліджень у сферах, в яких я не є фахівцем, я їх не читаю", - зізнався міністр юстиції.

"Я є кваліфікованим фахівцем у двох сферах, і я там читаю літературу, яку пишуть люди, які займались у свій час чи квантовою електронікою, лазерною технікою, чи юриспруденцією у широкому значенні", - сказав Лавринович.

"Вдома у мене є книжки, які стосуються моєї діяльності, і художня література", - додав він.

Як повідомлялося, Янукович написав, зокрема, книги "Рік в опозиції. У політиці не буває остаточних перемог і поразок", "…І рік при владі. Від кризи – до економічного зростання", "Здолати шлях", "Як Україні далі жити".

Згідно з декларацією президента, у 2011 році ТОВ "Друкарня "Новий світ" (Донецьк) виплатила Януковичу авторську винагороду в сумі 16,4 млн. грн. за передані цьому видавництву майнові права.

При цьому в договорі з видавництвом "Новий світ" немає чітких зобов'язань з боку Януковича-автора з видання нових творів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...