У Дніпропетровську постраждали мінімум 25 людей, 9 – підлітки

П'ятниця, 27 квітня 2012, 16:56

У результаті вибухів у Дніпропетровську в п'ятницю постраждали 25 осіб, у тому числі 9 підлітків у віці від 15 до 17 років.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк, виступаючи в Верховній Раді.

"У результаті вибухів у Дніпропетровську, за попередньою інформацією, постраждали 25 людей, у тому числі 9 дітей у віці від 15 до 17 років. Зазначена інформація зараз уточнюється", - сказав він.

За інформацією медиків, до них по допомогу звернулися 12 осіб.

"Практично всі потерпілі – з посіченими ранами нижніх кінцівок, крім 5-ти осіб, у яких середній ступінь тяжкості", - повідомив Ратушняк.

Водночас, за даними Міністерства надзвичайних ситуацій, у результаті вибухів постраждали 27 осіб, 25 із них були госпіталізовані.

А головлікар Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко повідомив журналістам, що до них після 4-х вибухів госпіталізовано 12 осіб.

3 людини були оглянуті й відпущені, 1 людина була переведена в лікарню №6, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На даний момент у реанімації залишаються 8 осіб, із них одна – 16-лрічна дівчина, яка перебуває у важкому стані, у неї рвані рани обличчя. 2 людей із 8 прооперовані, одному – ампутована рука.

Раніше джерело в одній із міських лікарень повідомило "Інтерфакс-Україна", що серед потерпілих від вибухів у Дніпропетровську – 10 підлітків.

За словами співрозмовника агентства, це – учні монтажного технікуму, біля якого стався третій вибух. Серед них і дівчина із рваними ранами обличчя.

Тим часом, керівник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко не підтвердив інформацію про те, що в результаті 4-х вибухів у Дніпропетровську постраждали 29 людей.

"25 людей, які звернулися по медичну допомогу, 1 важко травмований", - сказав він "Інтерфаксу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування