Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ заблокував Верховну Раду

П'ятниця, 25 травня 2012, 09:33

БЮТ в п'ятницю з ранку заблокував президію Верховної Ради.

Про це у своєму Facebook написав бютівець Віктор Уколов.

"Вимагаємо зняти з розгляду законопроект Колесніченка (щодо мови), як такий, що вносить протистояння в суспільство і розпалює міжнаціональну ворожнечу", - написав він.

"Повторюю: Требуем снять с повестки дня законопроект Колесниченко как законопроект разжигающий межнациональную вражду и вносящий противостояние в общество", - повторив він те саме російською мовою.

Фото з Facebook Уколова
Фото з Твіттера Андрія Шевченка
Фото Facebook Володимира Ар'єва

Раніше Народна партія заявила, що не буде голосувати за "мовні" законопроекти.

 
 
Фото УП

Як відомо,  у четвер під час розгляду законопроекту про засади державної мовної політики, відбулася бійка, через яку голосування не відбулося, а спікер Володимир Литвин закрив засідання

Як відомо, законопроект про засади державної мовної політики розроблений Партією регіонів і запропонований до розгляну на цьому тижні.

Комітет з питань культури і духовності рекомендує парламенту зняти його з розгляду, оскільки він фактично впроваджує другу державну мову у низці регіонів.

Представники Інціативи "Першого грудня"  оприлюднили заяву, де вказано, що "запровадження в Україні статусу мов і порядку їх застосування, не передбачених ст. 10 Конституції України, слід кваліфікувати як зазіхання на основи конституційного ладу в Україні".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування