Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович гордо називає себе киянином

Субота, 26 травня 2012, 13:12

Президент Віктор Янукович вважає себе киянином.

У привітання з нагоди Дня Києва, розміщеному на сайті президента, він зазначив, що неповторна архітектура, унікальні пам'ятки історії, самобутній колорит та тисячолітні традиції Києва є загальнонаціональним і світовим надбанням, що викликає захоплення у мільйонів людей.

"Сьогодні Київ - це мегаполіс, який динамічно розвивається, має потужний науково-технічний потенціал, привабливі інвестиційні можливості та високі стандарти життя. І кожен із нас відчуває гордість, промовляючи: "Я – киянин", - зазначив Янукович.

"Щиро зичу усім вам щасливої долі, добробуту, родинного благополуччя, а рідному місту на схилах Дніпра - процвітання, миру й злагоди", - додав він.

Водночас прем’єр Микола Азаров у своєму привітанні зазначив, що Київ посідає достойне місце серед столиць європейських і світових держав як місто, яке динамічно розвивається сьогодні.

"Але найціннішим скарбом столиці є, безумовно, її жителі, які своєю працею забезпечують економічний і культурний розвиток нашої держави", - цитує прем’єра Урядовий портал.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: