Азаров навчив Путіна і Медведєва цінувати стабільність у країні

Субота, 26 травня 2012, 16:52

Проведення реформ у країні можливе тільки за умови політичної стабільності.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров в суботу на з'їзді "Єдиної Росії" в Москві, передає Інтерфакс.

"Повірте, у мене дуже великий досвід політичної діяльності. Я працював у трьох урядах, двічі був в опозиції. Найважливіше для країни - це стабільність і рух країни шляхом реформ, перетворень і модернізації", - заявив Азаров.

За його словами, "реформи по своїй суті, як правило, дестабілізують ситуацію, тому проводити їх у повному обсязі можна тільки в умовах політичної стабільності".

"Цінувати стабільність треба як зіницю ока, не давати її розгойдувати. Наша країна (Україна) повною мірою відчула на собі всі наслідки політичної нестабільності", - сказав Азаров.

Він зазначив, що за умови політичної стабільності Україна мала всі можливості для більш інтенсивного розвитку.

"Ми далеко пішли б уперед. У нас були періоди, коли країна розвивалася, коли зростання валового внутрішнього продукту становило 15%. Саме нестабільність політичної ситуації в країні привела до того, що в роки кризи ми обвалилися на 15% і зараз насилу виходимо з цієї ситуації", - підкреслив Азаров.

На його думку, представлена ​​прем'єром РФ Дмитром Медведєвим програма перетворення "Єдиної Росії" в потужну демократичну партію - "це програма глибоких перетворень в Росії".

"Партія регіонів" і вся Україна зацікавлені в перетворенні Росії на потужну благополучну демократичну країну", - заявив Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування