Фанати теж збираються ігнорувати Євро-2012

Середа, 30 травня 2012, 19:19

Фанати українських футбольних клубів не збираються брати участь у Євро-2012.

Про це розповів глава громадської організації "Завжди вірні", що об’єднує фанатів клубу "Карпати", Тарас Павлів, якого цитує Zaxid.net.

"Ще два роки тому, навіть давніше, ми зійшлися на цій думці, тому, що цей чемпіонат зроблений не для нас", - зазначив він, уточнивши, що не лише фанати Карпат, а й фанати всіх клубів в Україні бойкотують Євро.

"Не те, щоб ми хотіли, щоб він був зроблений для нас, але багато зроблено для того, щоб фанати не взяли в ньому участь: створено чорні списки, зроблено все для того, щоб не було ніякої організованої підтримки, зроблено все для того, щоб не можна було взяти в одні руки більше, ніж 3 квитки, тому так є", - розповів Павлів.

За його словами, можливо, що в фан-зонах буде певна підтримка, якщо фанати збиратимуться, щоб підтримати збірну: "Але на стадіонах нас точно не буде".

Як відомо, раніше ВВС оприлюднила кадри, зроблені на території України й Польщі, на яких видно, як уболівальники віддавали нацистські привітання й з появою на полі чорношкірих гравців видавали звуки, схожі на крик мавпи.

Частину кадрів для відеоряду взято з стадіону "Україна" під час матчів "Карпат".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування