Кравчук сумнівається, що у Раді буде 300 голосів для російської мови

Четвер, 21 червня 2012, 17:13

В парламенті навряд чи знайдеться 300 голосів для внесення змін до Конституції в частині запровадження двох державних мов в Україні.

Таку думку озвучив глава Конституційної асамблеї Леонід Кравчук, коментуючи заяву члена фракції Партії регіонів Вадима Колесніченка.

"Домагатися вони можуть будь чого. І це їх право. Але для того, щоб внести зміни до Конституції і змінити статтю 10 Конституції, потрібно не багато ні мало 300 голосів. Як ми бачимо, в цьому парламенті 300 голосів у них немає", - цитує екс-президента УНІАН.

"Думаю, що і в наступному парламенті, враховуючи ситуацію, яка є в Україні, і політична, і соціальна, і економічна, сподіватися, що якась політична сила зможе набрати 300 і більше голосів довіри виборців, передчасно", - сказав Кравчук.

Кравчук наголосив, що Конституційна асамблея в своїй роботі керуватиметься чинною Конституцією і "реальним розташуванням політичних сил".

Як відомо, 21 червня депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, заявив, що фракція Партії регіонів домагатиметься внесення змін до Конституції щодо запровадження двох державних мов в державі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...