Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тепер BBC агітує англійців їхати в Україну

Неділя, 24 червня 2012, 17:25

Українці – фантастично гостинний народ, а атмосфера в країні під час Євро-2012 на 100% позитивна.

На цьому в коментарях британському телеканалу ВВС наголосили вболівальники національної збірної Англії, які завітали до Києва аби підтримати увечері своїх улюбленців у чвертьфінальній грі проти Італії.

Фани "Левів" також закликають своїх співвітчизників полишити усі свої справи та долучитися до атмосфери футбольного свята, яка нині панує в Україні, повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".

"Це дивовижно! Люди в Україні абсолютно фантастичні, ми дійсно чудово проводимо час. Атмосфера неймовірно позитивна. Кожен відчуває себе частиною свята", – розповіли дві вболівальниці збірної Англії.

Вони відзначили, що так тепло як в Україні, їх не зустрічали ніде.

"Українці створили дійсно чудову атмосферу. Вони насолоджуються футболом, а фан-зони просто грандіозні", – наголосив Грем Блінч, який представляє Федерацію футбольних вболівальників збірної Англії.

Усі, хто вже знаходиться в Україні, передають вітання тим, хто ще роздумує над поїздкою сюди: "Приїздіть та приєднуйтесь до свята!", відзначає ВВС.

Як повідомлялося, у травні в програмі ВВС Panorama було продемонстровано фільм, в якому йшлося про проблеми расизму та футбольного хуліганства на стадіонах України, а колишній гравець збірної Сол Кемпбелл радив англійцям уникнути поїздки до України.

Англійська футбольна асоціація (FA) готує офіційну письмову скаргу на телеканал ВВС через дискримінацію України й Польщі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: