Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У прокуратурі кажуть, що за заявою Ландіка йде тільки перевірка

Субота, 30 червня 2012, 12:58

Органами прокуратури проводиться перевірка фактів, викладених у заяві народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка про порушення його права на листування одним з інтернет-видань.

Про це повідомляє в суботу прес-служба прокуратури Києва.

"Інформуємо про те, що наразі органами прокуратури в порядку ст. 97 проводиться перевірка викладених у заяві депутата фактів, однак підкреслюємо, що жодних процесуальних рішень прокуратурою Печерського району з цього приводу не приймалося, тим паче, кримінальна справа не порушувалася", - наголошується в повідомленні.

Прес-служба прокуратури Києва наголошує на принциповій позиції органів прокуратури по відношенню до гарантування та захисту прав журналістів і свободи слова в Україні.

Як повідомлялося, Ландіка обурила публікація в виданні Lb.ua від 18 листопада 2011 року, в якій розмістили фото, де він у сесійній залі парламенту веде СМС-листування про долю свого сина, який на той момент перебував під судом по звинуваченню в побитті дівчини.

Через 8 місяців після подачі Ландіком заяви прокуратура почала перевірку.

Шеф-редактор Lb.ua Соня Кошкіна заявила, що вважає заяву Ландіка лише приводом для розправи з виданням, а згодом виїхала за межі України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...