Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров довіряє прогнозам МВФ

Субота, 21 липня 2012, 10:55

Уряд України "з довірою і повагою" ставиться до прогнозів МВФ, Світового банку та інших міжнародних фінансових організацій.

Про це написав прем'єр Микола Азаров на своїй сторінці в Facebook, відповідаючи на запитання, чи не занижують представники МВФ прогнози України.

"Представники МВФ, Світового банку та інших фінансових організацій, що моніторять ситуацію на Україні, мають можливість досить точно і реалістично прораховувати прогнози розвитку економіки України. І Уряд до них уважно прислухається", - зазначив Азаров.

"Іноді ці прогнози збігаються з нашими. Іноді відрізняються. Але це зовсім не означає, що вони щось роблять навмисно або з якоюсь метою", - додав він.

Основними факторами, що визначають зниження прогнозних показників, прем'єр назвав економічну рецесію в Євросоюзі, банківську і боргову кризи, проте відзначив, що чинників значно більше.

"І ось, коли це все зводиться до єдиного цілого, а конкретні цифри визначають прогнози зростання економіки, ось тут може виникати дискусія. Тут можуть бути різночитання", - сказав він.

"Але ще раз підкреслюю, що жодної навмисності в оцінках я за свій досвід співпраці з МВФ і зі Світовим банком не зустрічав. Ще раз підкреслюю: ми з довірою і повагою ставимося до цих прогнозів", - написав Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування