"Свобода" в парламенті займеться забороною комуністичної ідеології

Четвер, 26 липня 2012, 11:32

Серед першочергових завдань Всеукраїнського об'єднання "Свобода" будуть денонсація "харківських угод", скасування пенсійної реформи та Податкового кодексу.

Про це заявив лідер партії Олег Тягнибок, пише "Інтерфакс-Україна".

"Необхідно скасувати всі незаконні, а також антиукраїнські антинародні рішення режиму Віктора Януковича, зокрема, денонсувати "харківські угоди" Медведєва-Януковича ...", - сказав він.

В цілому, за словами Тягнибока, виборча програма "Свободи" спрямована на усунення від влади режиму президента Віктора Януковича і проведення докорінних змін у країні.

За словами лідера політсили, ключовими точками програми "Свобода" на майбутніх парламентських виборах будуть "питання встановлення відповідального народовладдя, справедливої ​​власності та національної гідності".

"Свобода" ще 22 січня оприлюднила перелік з 10-ти законопроектів, які ми подамо, щойно потрапимо до парламенту, і які ми пропонуємо підтримати нашим колегам з Комітету опору диктатурі ", - повідомив Тягнибок.

Він пояснив, що на першому етапі важливо прийняти закон про імпічмент президенту, а також висловити недовіру уряду Азарова-Тігіпка-Табачника і відправити його у відставку в повному складі.

На другому етапі "Свобода" буде пропонувати на розгляд суспільства проект Національної Конституції, розроблений ще в 2008 році, а також законопроекти, які дозволять провести кардинальні зміни в усіх галузях життя.

Це стосується законів "Про стратегічні підприємства", "Про заборону торгівлі землями сільськогосподарського призначення", "Про захист української мови", новий справедливий Податковий кодекс, Виборчий кодекс, а також про формування судової та правоохоронних систем на новій основі, у тому числі з використанням досвіду Грузії.

"Принциповими для "Свободи" є законопроекти про люстрацію, про заборону комуністичної ідеології, про державне визнання ОУН-УПА", - додав лідер партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:45
оновлюєтьсяРакетний удар: в країні оголошена масштабна повітряна тривога
04:21
ISW: Україна б’є по Росії зброєю власного виробництва
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
Усі новини...