"Регіоналка" вважає історію з ТВі повчальною

Субота, 28 липня 2012, 09:02

Історія конфлікту телеканалу ТВі з податковою міліцією стане прикладом того, як необхідно діяти мас-медіа, коли держава пред'являє їм необґрунтовані претензії.

Таку думку висловила нардеп від Партії регіонів, перший заступник голови Комітету ВР з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко, повідомляє прес-служба партії.

За твердженням парламентарія, рішення прокуратури Києва про скасування постанови податкової міліції про порушення кримінальної справи щодо генерального директора телеканалу ТВі Миколи Княжицького є закономірним підсумком господарського спору податківців з журналістами.

"Конфлікт закінчено. Пан Княжицький довів свою правоту і, найголовніше, зробив це не в політичній площині, а виключно юридичним шляхом. Для всіх засобів масової інформації ця історія повинна послужити прикладом того, як необхідно діяти в аналогічній ситуації", - зазначила Бондаренко.

На її думку, політичні оцінки, які давалися щодо конфлікту податкової міліції та телеканалу ТВі, були невиправданими і поспішними.

"Політична складова в цій суперечці була відсутня, а її історія повчальна для людей, які намагаються надати конфлікту політичне забарвлення", - підсумувала депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування