Об'єднана опозиція: Литвин став співучасником злочину

Вівторок, 31 липня 2012, 16:47

Об’єднана опозиція "Батьківщина" переконана, що Володимир Литвин не мав жодного права підписувати закон про мови, тому що ані в першому, ані в другому читанні його не ухвалювали.

Про це йдеться у заяві "Батьківщини".

"Такого закону просто не існує. Порушення Конституції та регламентних норм і процедур були настільки кричущими, що немає жодних правових підстав вважати цей стос паперів законодавчим актом", - сказано в заяві.

За словами опозиції, підписавши "цю антиконституційну писанину як закон, Литвин став співучасником злочину, який полягає у прямому порушенні вимог статті 10 Конституції України, яка разом із рішеннями Конституційного Суду, чітко врегульовує порядок використання мов в Україні".

"Цей крок став ганебною крапкою в кар’єрі безпринципного політикана, який готовий заради власного порятунку порушити як закони, так і норми моралі", - йдеться в заяві.

В опозиції також запевнили, що цей "антиконституційний мовний виклик українському суспільству, незалежно від подальших дій Януковича, буде скасований новою демократичною парламентською більшістю".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування