Громадська організація "мажорів" просить Азарова не "гребти під гребінку"

П'ятниця, 10 серпня 2012, 18:38

Громадська організація "золотої" молоді "Такі як всі" закликає прем'єра Миколи Азарова не прирівнювати всіх багатих молодих людей в країні до злісних порушників правил дорожнього руху.

Про це йдеться у відкритому листі-зверненні лідера організації Андрія Мяновського на адресу глави уряду, передає "Інтерфакс-Україна".

"Звичайно, серед представників золотої молоді є винятки у вигляді злісних порушників правил дорожнього руху, але не можна ж усіх так під один гребінець рівняти! Я, як і більшість моїх товаришів, наприклад, їжджу акуратно, тому, що розумію - від цього залежить не тільки моє життя, але й безпека інших людей", - зазначили підписанти.

У листі також уточнили, що ПДР порушують не тільки ті, хто їздить на дорогих машинах, а й таксисти, водії маршруток і багато громадян України.

Мяновський вказав, що в Кодексі організації "Такі як всі" закладений принцип "виявляти взаємну повагу в сім'ях, на дозвіллі і на дорозі".

"І всі наші однодумці його дотримуються. Дуже прошу вас в майбутньому не ставити знак "дорівнює" між порушниками і нами, золотою молоддю. Адже ми - такі як усі!", - закликав він.

Як повідомлялося, 6 серпня Азаров заявив, що необхідно застосовувати жорсткі заходи відносно "мажорів", які порушують правила дорожнього руху (ПДР).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...