Янукович розповів про "послідовне й стабільне" відродження

П'ятниця, 24 серпня 2012, 10:33

Україна сьогодні - молода держава з амбітними планами, яка впевнено дивиться у майбутнє.

Про це йдеться у привітанні президента Віктора Януковича з нагоди Дня незалежності, розміщеному на його сайті.

"Усього за два десятиліття ми зуміли розбудувати власну державу. Завдяки патріотизму попередніх поколінь, завзяттю творців української державності ми довели, що можемо бути господарями на своїй землі, гідно відповідати на внутрішні та зовнішні виклики", - зазначив Янукович.

За його словами, послідовне та стабільне відродження економіки відкриває можливості для залучення інвестицій, модернізації інфраструктури, забезпечення високих стандартів життя.

"Блискуче проведення чемпіонату Європи з футболу переконливо продемонструвало всьому світові здатність нашої країни реалізувати глобальні проекти", - нагадав президент.

Водночас прем’єр Микола Азаров у своєму привітанні зазначив, що державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої держави.

"За роки незалежності виросло покоління, для якого слова "свобода", "право вибору", "демократичні цінності" – не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава росте, відкриває для себе нові можливості та перспективи", - цитує Азарова прес-служба уряду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...