Азаров обіцяє, що після виборів не буде обвалу й подорожчання

Вівторок, 28 серпня 2012, 16:08

Прем'єр-міністр Микола Азаров виключає обвал гривні й зростання цін на продукти харчування після виборів Верховної Ради.

Про це він заявив в інтерв'ю Миколаївській обласній телерадіокомпанії, повідомляють "Українські новини".

"Представники опозиції зараз виступають і говорять, що гривня протримається тільки до виборів, а потім обвалиться. А де ж твоя (опозиціонера) відповідальність перед народом? Ти ж прекрасно знаєш, що цього не буде, так для чого ж ти створюєш такі спекулятивні настрої?", - обурився Азаров.

Він зазначив, що часто спекулюють на можливому підвищенні цін на продукти харчування, що теж, із його слів, не відповідає дійсності.

"А що, після виборів настане апокаліпсис або катастрофа якась? А після виборів збережеться той самий уряд, що працює зараз, він продовжуватиме економічний курс", - зазначив прем’єр.

"Зміниться склад Верховної Ради? Так, зміниться, прийдуть там нові депутати, але якщо вони відповідають за стабільність у країні – вони не повинні поводитися з позиції "чим гірше, тим краще", - продовжив Азаров.

Він упевнений, що будь-які вибори не повинні негативно позначатися на розвитку країни.

"Якщо в країні існує нормальна демократія, яка передбачає спадкоємність влади, відповідальність влади й опозиції, то ніякі вибори не повинні похитнути стабільність", - сказав Азаров.

У тому числі, за словами прем'єра, вибори не повинні позначатися на економічній стабільності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...