Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок: смерть організатора замовних мітингів може їх зупинити

Четвер, 30 серпня 2012, 15:52

Смерть організатора замовних мітингів Руслана Багмута може призвести до того, що цей "ганебний процес" в Україні зупиниться.

Про це сказав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок під час прес-конференції у Львові 30 серпня, повідомляє Zaxid.Net.

"Можливо такі дії, якщо вони пов’язані саме з його професійною, якщо можна так сказати, роботою зі підбирання таких професійних вуличних агітаторів - можливо, такі дії зупинять цей ганебний процес в Україні. Ну, дай Бог", - зазначив він.

Також "свободівець" розповів, що після "Помаранчевої революції" в Києві біля стадіону "Динамо" утворилася така собі "біржа праці", куди приходили організатори мітингів.

"Фактично, для нас як для політичної сили, яка ніколи не користувалася подібними послугами, у певний період часу стало досить непросто збирати людей, "масовки", на заходи, тому що вже привчені тою біржею праці люди вже розуміли, що якщо ти прийдеш на якийсь мітинг, то обов’язково ти маєш за це отримати гроші", - сказав Тягнибок.

Як відомо, 28 серпня в Києві відомий організатор мітингів Руслан Багмут випав із вікна 16-го поверху. Його оточення вважає, що це було вбивство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...