Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко впевнений, що Яценюк просто не захотів з ним дебатувати

П'ятниця, 31 серпня 2012, 18:15

Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк відмовився прийти на дебати із заступником глави Партії регіонів Сергій Тігіпко у прямому ефірі телеканалу "Інтер".

Про це в п'ятницю повідомляє прес-служба Тігіпка.

Раніше в четвер повідомлялося, що Яценюк і Тігіпко були запрошені в прямий ефір програми "Велика політика з Євгеном Кисельовим".

"Я жалкую, що Арсеній Петрович відмовився від участі в дебатах. Опозиція часто і багато говорить про те, що у неї недостатньо можливостей задати владі незручні запитання та представити виборцю свою позицію", - зазначив Тігіпко.

"Ми вважаємо, що публічні дебати - це найважливіша частина політики. У суперечці народжується істина, конструктивна обопільна критика посилює владу, посилює опозицію і підвищує якість української політики", - уточнив він.

У свою чергу прес-служба Яценюка повідомила, що 31 серпня і 1 вересня він перебуватиме у Дніпропетровську та Запоріжжі, де в нього заплановані багатотисячні мітинги.

У відповіді на запрошення в ефір від імені прес-служби наголошується, що "на відміну від запрошення Тігіпка, надійшло занадто пізно - за день до ефіру".

"Слід зазначити, що у зв'язку з активною фазою виборчої кампанії графік Яценюка розписаний дуже щільно... Враховуючи це ми пропонуємо перенести дебати за участю Арсенія Яценюка. Ми будемо вдячні вам за направлення запрошень за 5 днів до ефіру", - уточнили у "Фронті змін".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування