Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бютівець: Із терористами не знайомий, СБУ на допит не кликала

Середа, 8 серпня 2012, 14:51

Нардеп від БЮТ Михайло Соколов не отримував з СБУ виклику на допит у справі "дніпропетровських терористів".

Про це "Обкому" повідомив сам народний депутат Михайло Соколов, коментуючи інформацію, що з'явилася раніше в ЗМІ, про нібито наявні зв'язки між ним і підозрюваними в організації вибухів громадянами.

"Я без поняття, про кого йде мова. Кажете, там написано, що вони по 6000 від мене отримували? На паркані теж багато чого написано", - сказав він.

За його словами, ніхто з СБУ з ним не зв'язувався і викликів на допит не передавав.

"Ви ж до мене додзвонилися без проблем? Ось так само могли б додзвонитися до мене і СБУшники. Ніхто мене не запрошував, і ніяких повісток я не одержував", - сказав народний депутат.

Соколов також сказав, що дізнався про те, що його ім'я згадується в контексті розслідування дніпропетровських вибухів, годину тому.

"Я не розумію, як ви взагалі цю інформацію говорите, цю качку. Я думаю, це якась помилка. Я думаю, ви шукаєте сенсацію там, де її насправді не було", - додав він.

Якповідомлялося раніше, дніпропетровські підривники в 2011 році нібито були консультантами або політологами у депутата від БЮТ Михайла Соколова для проведення виборчої кампанії 2012 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування