Азаров не хотів, щоб його син ставав політиком

Субота, 22 вересня 2012, 18:38

Прем'єр Микола Азаров заявив, що його син Олексій має хорошу підготовку для кар'єри політика.

Про це він сказав в ефірі програми "Позаочі" на телеканалі "Інтер" у суботу, повідомляє Ukranews.

"Ось сказати, що я б йому не рекомендував, з точки зору підготовленості, я не можу - він підготовлений. А от питання: чи хотів я для нього такої кар'єри? Напевно б, не хотів, тому що в принципі це досить складна кар'єра, і хочеться завжди для дітей більш спокійного, більш розміреного", - сказав Азаров.

Прем'єр зазначив, що його син отримав гарну освіту, закінчивши Московський державний університет, і після цього ще цілий ряд навчальних закладів за профілем бізнесу, захистив кандидатську дисертацію, ставши кандидатом юридичних наук.

За його словами, Олексій має досвід роботи у сфері міжнародних відносин, оскільки брав участь у переговорах щодо вступу України до Світової організації торгівлі.

Азаров зазначив, що його син прийняв самостійно рішення балотуватися у Верховну Раду, але він як батько готовий передати йому досвід політика і державного діяча.

"Він вибрав для себе (цей шлях), і я з точки зору такої, що рано чи пізно я піду, настане час, коли мені доведеться піти, в принципі, можу зараз щось передати з того досвіду, яким я володію", - сказав прем'єр.

Азаров сказав, що головна порада, який він дав своєму синові, - завжди дотримуватися свого слова. Прем'єр також зазначив, що син іноді критикує його рішення в політичній діяльності, на що він нормально реагує.

Азаров підкреслив, що сам воліє бути не стільки політиком, скільки державним діячем.

Як відомо, 41-річний син Азарова, який є директором Міжнародного фонду сприяння інвестиціям, був зареєстрований кандидатом у депутати по одномандатному округу № 47 (Донецька область) в серпні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...