Гриценку цікаво, чого обкурився Грищенко перед "хамською" заявою

Неділя, 23 вересня 2012, 12:56

Кандидат від Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко вважає хамським коментар МЗС щодо резолюції Конгресу США про звільнення Юлії Тимошенко.

"Навіть не знаю, чим міністру Грищенку і його "дипломатам" треба було обкуритися, щоб видавати отакі хамські заяви від імені держави Україна", - написав Гриценко на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що міністр закордонних справ Костянтин Грищенко "дуже радо вітав ратифікацію Радою зрадницького Харківського пакту - в диму, з яйцями на обличчі спікера, без кворуму в залі, з порушенням законів і Конституції".

"Резолюція Сенату США не є документом прямої дії, вона має рекомендаційний характер, але - навіть це так налякало януковичів, азарових і грищенків, що позбавило розуму, паралізувало здатність думати", - вважає політик.

Як повідомлялося, у суботу Сенат США підтримав резолюцію щодо України з вимогою до української влади негайно звільнити Тимошенко та інших політв'язнів. Також в резолюції йдеться про заклик ввести санкції у вигляді заборони на видачу віз усім особам, причетним до ув'язнення Тимошенко.

У МЗС України заявили, що "важко серйозно сприймати документ, прийнятий минулої ночі за процедурою, яку з усією дипломатичною стриманістю можна назвати, як мінімум, сумнівною".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування