Медведєв радить українцям берегти Азарова

П'ятниця, 28 вересня 2012, 15:56

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв закликає громадян України берегти нинішній уряд, оскільки зазвичай, коли відбувається його зміна, підвищується податкове навантаження.

Про це він заявив 29 вересня в Ялті на Міжнародному інвестиційному бізнес-форумі держав-учасників СНД "Ялтинські ділові зустрічі", повідомляє УНІАН.

"Я зараз "длубався" в інтернеті й звернув увагу на повідомлення про те, що Франція пообіцяла заощадити для бюджету 37 мільярдів євро. Згідно з новим проектом бюджету, 20 мільярдів євро країна планує одержати за рахунок підвищення податкового навантаження", - заявив президент РФ.

"Я звертаюся до всіх, але, насамперед, до українських підприємців: бережіть свій уряд, тому що коли він змінюється, він збільшує податки", - сказав Медведєв. 
 
Він також висловив упевненість, що в Співдружності Незалежних держав є майбутнє.

"Усі розмови про смерть СНД – необґрунтовані хоча б тому, що в нас немає іншого майданчика для спілкування", - цитує Медведєва "Інтерфакс-Україна".

За словами глави російського уряду, за останні роки в рамках СНД вдалося напрацювати непоганий інтеграційний потенціал.

Медведєв додав, що тільки в результаті створення Митного союзу взаємний товаробіг країн-учасниць (Росія, Білорусія, Казахстан) виріс у середньому на 30-40%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування