Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура проти порушення справи за побиття журналіста Найема

Вівторок, 16 жовтня 2012, 12:50

Прокуратура Києва не бачить підстав для скасування рішення міліції про відмову в порушенні кримінальної справи за фактом нападу 30 липня на журналіста Мустафу Найема.

Про це йдеться у відповіді прокуратури на депутатське звернення Юрія Стеця з приводу відмови в порушенні кримінальної справи, повідомляє Телекритика.

"Встановлено, що за результатами дослідчої перевірки Дніпровським РУ ГУ МВС у Києві 27 вересня 2012 року прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи на підставі п. 2 ст. 6 КПК, у зв'язку з відсутністю ознак злочину, передбаченого ст. 296 ККУ. З вказаним рішенням прокуратура міста Києва погодилася, підстав для його скасування на даний час не вбачається", - пише прокурор Києва Анатолій Мельник.

Як відомо, інцидент з Мустафою Найемом стався 30 липня поблизу Міжнародного виставкового центру, де проходив з'їзд Партії регіонів.

Охорона одного з делегатів з'їзду Партії регіонів відштовхувала журналіста, вибила в нього з рук телефон і видалила з нього зняте відео. Мустафа Найем написав заяву в міліцію з приводу вчинених щодо нього порушень. Дніпровське райуправління міліції відмовило в порушенні кримінальної справи.

Прокуратура скасувала постанову міліції про відмову в порушенні кримінальної справи і зобов'язала міліцію провести повторну перевірку заяви Найема. Міліція провела перевірку і не знайшла достатніх підстав для відкриття кримінальної справи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...