Азаров запевняє, що "Регіони" в Раді готові працювати з усіма

Вівторок, 16 жовтня 2012, 18:07

Партія регіонів готова до конструктивної розмови з усіма партіями, які пройдуть до Верховної Ради за результатами парламентських виборів 28 жовтня.

Про це заявив глава Партії регіонів, прем'єр Микола Азаров в інтерв'ю Запорізькій облдержтелерадіокомпанії, передає УНІАН.

"Стільки нашими опонентами сказано, м'яко скажемо, некоректного, а іноді навіть і бруду на наших лідерів, на наших членів партії, на нашу партійну силу, стільки використано нечесних прийомів проти нас", - зауважив він.

"Разом з тим, розуміючи важливість і відповідальність завдань, ми готові до діалогу, до конструктивного діалогу з усіма політичними силами, які пройдуть до нашої Верховної Ради", - уточнив Азаров.

"Це вони заявляють, що ніколи не вступлять ні в які переговори, зайнявши дуже зручну опозиційну нішу, коли ні за що не відповідаєш, однак можеш з легкістю висловлювати усіляку безглуздість, усіляку нісенітницю. І чим різкіше ти говориш, тим більше це подобається, нібито ти сміливий. Але політика і економіка - це не ринг, де від одного удару залежить, потрапить твій суперник в нокаут чи ні", - сказав він.

Він підкреслив, що Партія регіонів готова до будь-яких компромісів.

"Ми готові до будь-яких компромісів, тільки б нам не заважали. Лише б нам давали можливість розвивати країну", - сказав прем’єр.

За його словами, цю заяву можна вважати пропозицією Партії регіонів з пошуку для налагодження співпраці з іншими політичними силами.

"Ми протягнули руку. Що ми у відповідь одержимо? Кулак - Бог з ними, впораємося. Обійдемося і без них. Але якщо нам готові потиснути руку - ми будемо це вітати, ми сядемо за стіл і розмовлятимемо", - сказав Азаров.

Разом з тим Азаров відзначив, що всі опоненти Партії регіонів свого часу, так чи інакше, були у влади.

"Коли я чую від своїх опонентів, а їх чимало - і колишні спортсмени, і ліві, і праві, всі вважають, що вони могли б керувати країною краще. Але вони вже керували країною. Усі сили, які зараз борються за владу, вони вже керували країною, у них була можливість", - уточнив він.

"Так звана "Батьківщина" - там були і прем'єри, і віце-прем'єри. Вони розповідають, як вони будуватимуть країну, але ж вони вже будували. Чому вони тоді цього не зробили, коли були при владі?", - заявив Азаров.

"Так звана нова сила - Кличко. Так ніяка вона не нова. Вона вся складається з абсолютно тих самих Наливайченків, тих самих Пинзеників і таке інше. Вони теж були при владі. А що ж вони тоді довели країну до розвалу? Ліві (заявляють) - "повернемо країну народу". Так чого ж вони її не повертали 20 років, у них велика фракція в парламенті була завжди?", - підсумував він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News