Матіос мріє спустити штанці з радників Азарова і повстромляти пальці в двері

Понеділок, 22 жовтня 2012, 17:41

Письменниця Марія Матіос, яка йде другим номером в списку "Удару", розкритикувала прем’єра Миколу Азарова.

Про це вона написала в особистому блозі.

"Чуєте, Миколо Яновичу! Та я би на вашому місці не те що штанці спустила із ваших радників і політтехнологів – я би їм пальці у двері встромляла і витягувала, прищемлювала би і знову витягувала", - написала письменниця.

Її обурення викликала попередня критична заява прем’єра, в якій він, зокрема, негативно оцінив її творчість.

"Але після вашого безстрашного згадування про мене… Народні маси "читают и завидуют" - майже за класиком. Ексклюзивнішого ексклюзиву ближчим часом не буде. "И это все о ней", і все по-азаровськи довершено: "Номер 2 в списке УДАРа некая Матиос, писательница", - заявила вона.

Вона висловила сподівання, що Азаров прочитає одну з її книг та зрозуміє її.

"А може… теє, як його… читати йому важкувато? Складнувате все-таки, скажу вам, моє письмо, не кожен букви у склади поскладає. Хоча… Варшава подужала, Мельбурн, Москва і Єрусалим, Нью-Йорк і Берлін і ще пару люду із Президентом включно… А тут таке", - зіронізувала Матіос.

"Навіть мій таємний фаворит  Дмитро Володимирович Табачник Вам не порекомендував би таке зморозити, як зморозили ви у аномально теплому осінньому Севастополі – бо Табачник мене любить по-справжньому: з олівцем мої книжки читає! І рекламу, скажу вам, коштовну робить", - заявила вона.

"А яку рекламу мені зробили ви з допомогою своїх радників?! Отож бо, що аномальну, ще й на всю країну у своїй аномалії зізналися. Воно вам треба було таке фантазувати", - додала Матіос.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування