Азаров у В’єтнамі відчув оптимізм: "Все в Україні нормально"

П'ятниця, 16 листопада 2012, 09:21

У прем'єр-міністра Миколи Азарова викликає оптимізм те, що "все у країні нормально".

Про це він заявив на брифінгу в Ханої (В'єтнам), відповідаючи на запитання про свої почуття від того факту, що 4 грудня виповнюється тисяча днів його перебування на посаді прем'єр-міністра.

"Нормальні у мене почуття. Все у країні нормально, перспективи у нас непогані наступного року", - заявив Азаров, повідомляє УНІАН.

"І я відчуваю у зв'язку з цим певний райдужний настрій, оптимістичний настрій", - додав він.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, під час візиту Азарова до В’єтнаму було підписано низку двосторонніх документів, які розширюють українсько-в’єтнамські відносини.

Зокрема, був підписаний План співробітництва у сфері туризму, угода про співпрацю в сфері біомедичних досліджень, а також План імплементації угоди про співпрацю у сфері стандартизації, метрології та оцінки відповідності.

Азаров також заявив, що сторони домовилися протягом року завершити переговори про зону вільної торгівлі з В'єтнамом і активізувати переговори щодо захисту інвестицій.

Прем'єр-міністр В'єтнаму Нгуєн Тан Зунг також пообіцяв, що його країна створить найсприятливіші умови для роботи українського бізнесу.

Азаров також повідомив, що Україна та В’єтнам ведуть переговори про поставку до Соціалістичної Республіки В’єтнам українських літаків АН-148 та модернізацію літаків АН-26, які зараз експлуатуються у В’єтнамі.

Український прем’єр повідомив, що запросив в'єтнамського колегу відвідати Україну для підписання угоди про зону вільної торгівлі – і Нгуєн Тан Зунга прийняв його запрошення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування