Азаров закликав українців не вірити Близнюку про 300% пені

Середа, 21 листопада 2012, 09:38

Прем’єр Микола Азаров спростував заяву міністра ЖКГ Анатолія Близнюка про можливість стягнення 300% пені за несвоєчасну сплату комунальних послуг.

Про це він сказав на засідання Кабміну 21 листопада.

"Зараз розповсюджуються плітки, що нібито уряд збирається стягувати з населення пеню за несвоєчасну сплату комунальних послуг в розмірі до 300% від заборгованості. Хочу заспокоїти людей –  не вірте цим чуткам!", - сказав він.

Азаров також закликав міністрів не розповсюджувати таких чуток.

"Окремим нашим міністрам хочу порадити: не давайте приводу для цих чуток, висловлюйтесь більш коректно. І пам’ятайте про те, що думка окремих міністрів не завжди є думкою уряду", - підсумував він.

Прем'єр також насварив міністра агропромислового комплексу Миколу Присяжнюка, коли той неуважно слухав його розповідь про операції на серці.

"Присяжнюк, послухай, будь ласка, прем’єр-міністра!", - сказав Азаров.  

Як відомо, раніше міністр регіонального розвитку й ЖКГ Анатолій Близнюк, заявив що міністерство прораховує розмір пені за прострочені платежі за житлово-комунальні послуги, зокрема, обговорює, "скільки нараховувати — 100%, 200%, 300% боргу".

Разом з тим Близнюк написав заяву про відставку із займаної посади у зв'язку з обранням народним депутатом.

Про це він заявив перед засіданням Кабміну 21 листопада, повідомляє УНІАН.

"Заяву президентові я написав. Я себе бачу в роботі. І в парламенті робота, і в уряді робота, я готовий її робити", - сказав Близнюк.  

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...