Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров обурений: він прийшов, а лідери фракцій - ні

П'ятниця, 23 листопада 2012, 16:45

Прем'єр-міністр Микола Азаров обурений обструкцією опозицією роботи підготовчої групи з організації роботи нової сесії Верховної Ради.

Про це написав на своїй сторінці Facebook.
 
"Вчора я вперше взяв участь у роботі підготовчої групи з організації роботи нової сесії Верховної Ради. Перше, що мене здивувало, це те, що на засідання робочої групи прийшли голова Верховної Ради, прем'єр-міністр України, лідер фракції Партії регіонів Єфремов і жоден з керівників чи лідерів партійних списків партій, що пройшли у Верховну Раду ", - заявив він.

"Якщо вже прем'єр-міністр країни знайшов у своєму графіку 3 години часу для роботи цієї підготовчої групи, то виникає питання: від чого у решти лідерів партій не знайшлося аналогічного часу і чим вони були зайняті?", - обурився Азаров.

За його словами, це було не тільки у зв'язку "з неповагою до своїх колег, а й нерозуміння важливого значення, яке в житті нашої країни відіграє парламент".

"Але ще більше мене здивувало те, що по суті всі 3:00 засідання робочої групи звелося до обструкції з боку опозиції і небажання вирішувати конкретні питання роботи Верховної Ради", - зазначив прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...