Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали похвалили уряд Азарова: капуста подешевшала

Вівторок, 11 грудня 2012, 10:17

Уряд Миколи Азарова вивів економіку України з руїни, до якої призвела діяльність екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це заявив народний депутат фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов, повідомляє прес-служба партії.

"Я вважаю, що звернення президента до Верховної Ради із пропозицією дати згоду на призначення Миколи Азарова прем'єр-міністром викликало в наших опонентів з "Батьківщини" черговий приступ люті й ненависті", - відзначив він.

"Як можна порівнювати той хаос, який після себе залишила Тимошенко, зі стабільною економічною ситуацією, яка є зараз?" - поцікавився політик.

За словами Лук'янова, під час керівництва Тимошенко Кабміном "вартість гривні знизилася в 2 рази, падіння ВВП склало мінус 15%, а ціни на основні продукти харчування значно виросли, варто тільки згадати гречку по 30 грн/кг і капусту по 20 гривень".

"Якщо говорити про нинішню ситуацію, те національна валюта не знецінилася. Інфляція в нинішньому році – одна з найнижчих за всі роки незалежності України. Щорічно в нас росте мінімальний прожитковий мінімум", - нагадав депутат.

"Оцінили важку роботу уряду й наші громадяни, які на парламентських виборах у жовтні 2012 року найбільшу кількість голосів віддали представникам Партії регіонів", - резюмував Лук'янов.

Як відомо, Янукович вніс на розгляд Верховної Ради кандидатуру Азарова на посаду прем'єр-міністра.  

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування