Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: 252 депутатів відповідальні за стан країни

Четвер, 13 грудня 2012, 17:21

252 депутатів, які підтримали Миколу Азарова на посаді глави уряду, тепер несуть персональну відповідальність за його діяльність.

Цю точку зору Юлії Тимошенко після зустрічі з нею озвучив її захисник Сергій Власенко, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Незважаючи на те, що ще у вересні 2010 року Віктор Янукович через Конституційний суд зґвалтував українську Конституцію і скасував юридичні поняття "більшість" або "меншість", сьогодні в українському парламенті визначилися 252 народних депутати, які фактично з цього моменту взяли на себе відповідальність, по-перше, за те, що відбувалося в країні протягом останніх трьох років за прем`єрства Азарова", - сказав він.

"Також ці 252 особи взяли повну відповідальність за те, що буде відбуватися в країні в наступний період часу: за всі економічні процеси, які будуть відбуватися найближчим часом, за все, що буде відбуватися з національною українською валютою, за всі зарплати і пенсії, які будуть виплачені або невиплачені", - наголосив Власенко.

Як відомо, у четвер Верховна Рада проголосувала за призначення прем’єром Азарова. Янукович вже видав указ про призначення його прем’єром.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування