Симоненко розповів про "апетити" комуністів у Раді

П'ятниця, 14 грудня 2012, 11:36

Фракція Компартії у Верховній Раді претендує на керівництво в двох парламентських комітетах і одній комісії.

Про це сказав лідер фракції комуністів Петро Симоненко на прес-конференції у п’ятницю, повідомляє УНІАН.

"Ми маємо повне право на цю кількість. Тому щодо інших комітетів я й не говорю. Ось ці два комітети – з транспорту і зв'язку, і з питань соціальної політики – ми відстоюватимемо", - сказав Симоненко.

Крім того, за його словами, комуністи також претендують на керівництво в комісії Верховної Ради з приватизації.

"Ми вважаємо це можливим, враховуючи, що були прийняті дуже небезпечні закони про початок приватизації залізниці, портів, комунікації зв'язку", - пояснив він.

"Як завершиться процес переговорів – важко сказати. Я сказав поки що лише про те, як ми бачимо свої потенційні можливості для поліпшення організаційної і змістовної роботи комітетів і парламенту", - заявив Симоненко. 

Крім того, він повідомив, що КПУ не отримувала жодних пропозицій щодо входження її представників до складу нового уряду.

"Жодних переговорів взагалі ми не проводили, і, ясна річ, – жодних пропозицій нам не надходило. Але, якби вони й надходили, я вчергове заявляю офіційно: фракція Компартії та Компартія в цілому нікого не делегувала й взагалі не входила до складу уряду", - сказав Симоненко.

Він наголосив, що з цього приводу не проводив ніяких зустрічей "ні з ким із Партії регіонів або уряду". "Взагалі це питання не обговорювалося", - сказав Симоненко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування