Азаров не помітив заторів останніми днями

П'ятниця, 14 грудня 2012, 20:29

Негода серйозно відчуває готовність всіх служб до роботи в аварійних ситуаціях, і всі служби демонструють злагоджену роботу.

Таку думку озвучив прем'єр Микола Азаров в блозі на персональному сайті.

"Я звертаю увагу голів обласних адміністрацій: необхідно мобілізувати всі наявні сили і забезпечити доступ ремонтних бригад до місць прориву. У енергетиків достатньо техніки і людей, щоб швидко відновити електропостачання", - зазначив він.

"Негода серйозно відчуває готовність усіх відповідних служб до роботи в аварійних ситуаціях, і всі служби демонструють злагоджену роботу", - написав він.

За минулу добу аварійними бригадами обленерго відновлено електропостачання в Кіровоградській, Одеській, Миколаївській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях, зазначив прем'єр.

"До цих пір вдавалося вчасно справлятися зі складними ситуаціями. А це свідчить, що нам вдалося створити достатньо ефективну систему реагування на аварії, підготувати людей і необхідні матеріальні ресурси. Але не можна розслаблятися. Зима тільки починається", - уточнив Азаров.

"Протягом наступного тижня нам необхідно ще раз перевірити готовність всіх служб і систем: від ремкомплектів до наявності сезонних ліків в аптечних мережах", - пише прем'єр.

"Ми підготувалися до зими, і фінансів на проведення робіт достатньо. Тож уряд має всі підстави розраховувати на чітку, злагоджену й оперативну роботу всіх служб", - підсумував він.

Як відомо, у вівторок через транспортний колапс у Києві Азарову довелося добиратися до місця призначення на власних двох.

Крім того, глава Київської міської держадміністрації Олександр Попов повідомляв, що зараз Київ від снігових заметів, у зв'язку з дефіцитом коштів, прибирають у борг.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування