Рибак і Янукович розповіли Азарову, ким і за що він "поцінований"

Понеділок, 17 грудня 2012, 12:40

Голова Верховної Ради Володимир Рибак відзначив патріотичні якості, "талант організатора" та "творчий підхід" прем’єр-міністра Миколи Азарова.

Про це йдеться у привітанні спікера до ювілею Азарова, яке оприлюднила прес-служба парламенту.

"Прийміть щиросердні вітання з нагоди Вашого ювілею – 65-річчя з дня народження. Це непересічний, знаковий рубіж, з якого повніше і рельєфніше видно пройдене, його плоди та підсумки – життєві, професійні, політичні", - йдеться у привітанні.

Рибак відзначив, що доля дарувала Азарову "активне, багате і цікаве життя", і за плечима прем’єра – "славний життєвий шлях, сповнений сумлінної праці, багатолітнього досвіду державного і політичного діяча".

"Ваш значний внесок в утвердження й розвиток України загальновідомий і високо поцінований суспільством", - вважає соратник Азарова.

"У Вашій особистості поєдналися енергія та оптимізм, відданість справі та високі моральні якості патріота і професіонала. Талант організатора, помножений на творчий підхід до будь-якої справи, на велике бажання робити людям добро, стали запорукою Вашого життєвого успіху", - написав Рибак.

"Усім нам  надзвичайно приємно усвідомлювати, що свій ювілей Ви зустрічаєте сповненим енергії, нових задумів. Нехай доля буде щедрою й прихильною до Вас, шановний Миколо Яновичу, на довгі і щасливі літа!", - додав він.

У свою чергу, президент Віктор Янукович у привітанні Азарову заявив:

"Ваш високий професіоналізм, сумління та поміркованість забезпечили Вам по праву гідне місце у когорті найяскравіших політиків нашої країни. Глибоко переконаний, що багатий досвід роботи, життєва мудрість та невичерпна енергія і надалі плідно слугуватимуть Вам на шляху подальшої розбудови Української держави".

Президент побажав прем’єру-соратнику міцного здоров’я, довгих років щасливого життя та "нових здобутків на ниві служіння народові України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування