Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Терористи" не мають психічних захворювань - обвинувачення

Вівторок, 18 грудня 2012, 19:05

Обвинувачені в терактах в Дніпропетровську Віктор Сукачов, Віталій Федоряк, Лев Просвірнін і Дмитро Рева не страждали хронічними психічними захворюваннями.

Мова про це йде в обвинувальному висновку у справі про вибухи 27 квітня в Дніпропетровську, оприлюдненому в ході судового засідання Індустріального райсуду Дніпропетровська у вівторок.

"З актів стаціонарних комплексних судових психолого-психіатричних експертиз випливає, що Сукачов, Федоряк, Просвірнін і Рева якими-небудь хронічними психічними захворюваннями в період часу, що ставиться до інкримінованих їм діянь, не страждали і в даний час не страждають", - говориться в обвинувальному ув'язненні.

"У період часу, що ставиться до інкримінованих їм діянь, випробовувані не виявляли ознак будь-якого тимчасового хворобливого розладу душевної діяльності, могли віддавати звіт своїм діям (бездіяльності) і керувати ними", - сказано у висновку.

"В даний час Сукачов і Федоряк можуть віддавати звіт своїм діям (бездіяльності) і керувати ними, можуть правильно сприймати обставини, що мають значення для справи, і можуть давати про них правильні свідчення", - уточнили прокурори.

Крім того, сторона обвинувачення оголосила висновки експертиз вибухових речовин, продуктів вибуху та пострілу, а також вибухотехнічну експертизу.

"Виготовити вибухові речовини і вибухові пристрої із застосуванням компонентів, реактивів, а також способів їх виготовлення, які вказують у своїх свідченнях Сукачов і Федоряк, можливо", - говориться в обвинувальному висновку.

Чергове засідання суду відбудеться 19 грудня о 10.30.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування