Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов "відчув", що його депутати голосують персонально

Вівторок, 25 грудня 2012, 11:28

Верховна Рада повторно проголосує за позбавлення Ігоря Прасолова і ще кількох міністрів депутатських повноважень 10 січня.

Про це заявив на брифінгу у вівторок лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

За його словами, перше голосування про позбавлення Прасолова було провальним виключно через технічну помилку, "оскільки депутати в залі переплутали прізвище і думали, що голосування йде за іншу людину".

"Для мене було важливо відчути зал і переконатися в тому, що кожен голосує своєю карткою. І це було принциповим для мене як для керівника фракції", - сказав Єфремов.

"Але трагедії жодної немає, і безумовно, що депутат, затверджений міністром, у найближчому майбутньому буде звільнений від мандату. Повторне голосування буде вже 10 числа, тим більше, що в нашому порядку денному буде ще низка затверджень", - додав він.

Як відомо, у вівторок депутати не змогли позбавити Ігоря Прасолова, призначеного на посаду міністра економічного розвитку та торгівлі, депутатських повноважень. Їм не вистачило голосів.

Прасолов – це людина, яка раніше була першим керівником корпорації Ріната Ахметова СКМ. Остання посада Прасолова, яку він отримав навесні 2012 року, вказує на його теплі стосунки з Арбузовим – він був обраний керівником ради Національного банку замість Петра Порошенка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування