Тягнибок про гомосексуалів: я ж не проти, але без реклами

Середа, 26 грудня 2012, 20:16

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок не проти існування гомосексуалів, але проти пропаганди їх стилю життя.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу ТВі.

"Є частина людей, які виховалися в українській державі і в певному суспільстві і в певному християнському середовищі, які не сприймають популяризації…", - заявив він.

"Яка кримінальна відповідальність? Я перепрошую. Звичайно, що була певна частина людей, в нашому українському суспільстві, в тому числі і в шанованих певних закладах, в тому числі в наукових і учбових закладах, які вважають, що пропаганда сексуальних меншин, їхнього способу життя - це є правильно. А я так не вважаю", - уточнив політик.

"Я ж не проти того, щоб такі люди існували. Прошу дуже. Я проти того, щоб їх переслідували, але я так само є проти того, щоби вони рекламували свої збочені погляди, як на мене, зокрема, цілому нашому українському суспільству", - запевнив Тягнибок.

"Я не хочу, щоб моя дитина, виходячи зі школи, могла отримувати подібного роду провокативного листівки. Ми проти пропаганди", - підсумував він.

Як відомо, 8 грудня активісти "Свободи" завадили проведенню акції, яка була приурочена до Міжнародного дня прав людини і була спрямована проти прийняття законопроектів про обмеження свободи мирних зібрань, про безпечний інформаційний простір для дітей і про заборону пропаганди гомосексуалізму.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування