Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Олійник заявив про тиск опозиції на Генпрокуратуру

Понеділок, 28 січня 2013, 18:12

Опозиція своїми заявами намагається чинити тиск на керівництво Генпрокуратури, щоб зупинити процесуальні дії.

Так вважає депутат від Партії регіонів, заступник глави Комітету парламенту з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Олійник, цитує його прес-служба ПР.

"Сьогодні чиниться тиск на всіх, хто буде мати відношення як до подачі цього обвинувачення (підозра Тимошенко у причетності до вбивства Щербаня), так і до розгляду", - заявив політик.

"І тому і погрози, і позачергове засідання сесії - все це тиск на суди і правоохоронні органи", - впевнений він.

"Намагання навіть у такий спосіб, не знаючи закону, пробувати дискредитувати керівництво прокуратури, це річ нікчемна", - сказав Олійник.

"Ми сьогодні зіштовхнулися, з одного боку, з намаганням слідчих, спираючись на свідчення і факти, йти до суду, з іншого боку – тотальна брехня, очорнити, опорочити – все для того, щоб не допустити розгляду справи у судовому засіданні", - заявив депутат.

Він також сказав, що "Генпрокурор не порушував норми чинного законодавства, коли озвучував інформацію про наявність підозри Тимошенко в організації вбивства Щербаня".

На думку політика, "опозиціонери спеціально доводять ситуацію до абсурду".

"Коли Генпрокурор говорить про те, що ми обвинувачуємо, то це їхнє право, бо вони дають обвинувачення. Так само, як у прямому ефірі Ренат Кузьмін каже: "Я буду обвинувачувати Тимошенко". Але це позиція обвинувачення. А захист захищає", - стверджує Олійник.

"Ніде не було сказано "вбивця", не було сказано "злочинець" – бо це тільки рішення суду. І Генпрокурор, і Ренат Кузьмін, і Андрій Курись давали інформацію в обсягах, які дає право їм надавати таку інформацію суспільству КПК", - зауважив він.

Депутат вважає, що "брехня опозиціонерів і перекручування ними фактів уже перетворилися на систему".

"Я вам скажу відверто, ви подивіться на цю системну річ: радіація – дайте прилади, косметика отруєна, у вусі якась голка, далі на чотири квадратних метри десять бритоголових заскочили у душову – ні з довгими косами, ні бритоголові на чотири квадратних метри не можуть заскочити", - обурився він.

"Далі, каблуки – доходять до цинізму, каблуки – форма лікування хребта. Це вже не смішно, вважають нас за дурнів. Брехня йде тотальна, перекручування і так далі", - зазначив Олійник.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...