Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не відмовлялася йти на суд - Власенко

Вівторок, 12 лютого 2013, 15:51

Юлія Тимошенко в категоричній формі відмовилася від участі в судовому засідання у Києві.

Про це йдеться у повідомленні прес-служба Державної пенітенціарної служби.

За її даними, у вівторок співробітниці Качанівської виправної колонії ознайомили Тимошенко із запрошенням до Печерського райсуду Києва для участі у допиті свідка.

"Засуджена Тимошенко в категоричній формі відмовилася від участі у призначеному судовому засіданні на 13 лютого п.р. Про це було складено відповідний акт", - сказано у повідомленні.

Акт про відмову Тимошенко. Фото прес-служби ДПтС

У свою чергу захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що вона не відмовлялася брати участь у судовому засіданні в Києві.

"Півгодини тому я вийшов від Юлії Володимирівни. В моїй присутності вона двічі розмовляла з представником пенітенціарної системи – заступником начальника Качанівської колонії. Про жодну відмову Юлія Тимошенко не заявляла", - повідомив Власенко.

Депутат нагадав, що ДПтСУ вже "неодноразово ловили на відвертій брехні, і востаннє це було зроблено міжнародною місією Кокса-Кваснєвського".

"Якщо Юлія Тимошенко писала якісь заяви про нібито відмову від приїзду в Київ – ми як сторона захисту вимагаємо оприлюднити копію такої заяви, як пенітенціарна служба робили вже не раз і без наших прохань. Або – знову ж таки, як і раніше - нехай опублікують відео, на якому Юлія Тимошенко сьогодні відмовляється від участі в цьому засіданні", - заявив Власенко.

Раніше захисник Тимошенко Андрій Кожем'якін стверджував, що існує висока ймовірність того, що Тимошенко буде 13 лютого доставлена ​​в Київ для допиту свідків у справі про вбивство Євгена Щербаня.

7 лютого слідчий суддя Печерського райсуду Києва Царевич частково задовольнила клопотання Тимошенко і перенесла проведення слідчих дій у справі про вбивство депутата Євгена Щербаня на прохання екс-прем'єра на 13 лютого.

Царевич також зобов'язала забезпечити доставку Тимошенко на судове засідання до Апеляційного суду Києва.

Тим не менше, 12 лютого в судовому засіданні у справі щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко про фінансові зловживання корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ) оголошено перерву до 5 березня через відсутність підсудної.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування