Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко написала заяву, що вона хоче в суд, але їй не можна

П'ятниця, 15 лютого 2013, 12:36

Юлія Тимошенко написала заяву щодо її згоди взяти участь у засіданні суду 15 лютого, на якому допитується свідок Сергій Зайцев.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини", наводячи копію заяви.

У цій заяві Тимошенко пише, що не відмовляється від участі у судовому засіданні 15 лютого заради свого захисту, але за законом не може викликатися на слідчі дії, бо перебуває на стаціонарному лікуванні, а транспортування нашкодить її здоров’ю.

 
 

Коментуючи відмову Пенітенціарної служби забезпечити присутність Тимошенко на допитах "так званих свідків" у Києві, партія "Батьківщина" заявляє, що влада "знову порушила закон, позбавивши Юлію Тимошенко права на захист".

"Юлія Тимошенко написала заяви про бажання взяти участь і в попередніх, і в сьогоднішньому засіданнях суду. Натомість тюремники у відповідь спромоглися продемонструвати лише якісь папірці за своїми підписами та дивне відео, на якому абсолютно не зрозуміло, від чого відмовляється Юлія Тимошенко", - заявили у партії.

Як відомо, представники Державної пенітенціарної служби України в п’ятницю, 15 лютого, заявили, що етапують Тимошенко до Києва лише після того, як вона підпише відповідну заяву про своє бажання і згоду брати участь у судовому засіданні.

Раніше ДПтС розповсюдила відеозапис, у якому Тимошенко заявила, що вона не проти участі в засіданні суду у Києві, але підписувати нічого не буде.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...